Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 37

Slutpris: 3 750 000 kr

Beckasinvägen 37

Hörn 3:a i toppskick!

** Hörn 3:a ** Renoverat skick ** Fint ljusinsläpp ** 200 m till Saltsjö-duvnäs marina ** Låg månadsavgift ** Generös balkong ** Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad ** Insynsfritt läge ** Nära kommunikationer

Söker ni ett trivsamt hem i ett absolut toppskick i ett insynsskyddat läge? Äntligen finns chansen att förvärva denna bostadsdröm! Här välkomnas ni till denna välplanerade bostad i ett naturskönt läge intill Duvnäs-marina och Skuruparken. Hemmet disponeras av ett ljust och inbjudande kök som renoverades under 2015 med stilrena materialval. Den maskinella utrustningen består av; spishäll, fläkt, mikro, blandare i mässing, diskmaskin och kyl/frys. Köket har plats för flertalet middagsgäster, perfekt att bjuda över familj och vänner. Här finner ni matlagningsglädje! Vidare in i bostaden erbjuds ni ett generöst vardagsrum som förlängs av en mysig balkong i ett lummigt läge. Bostaden erbjuder två st rofyllda sovrum med gott om förvaring och fint ljusinsläpp. I anslutning till hall, erbjuds ett helkaklat badrum renoverat 2014 utrustat med dusch, wc samt golvvärme. Hela bostaden målades om under 2021. Till bostaden hör även två st förråd, ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad och äger sin mark.

Varmt välkommen till Beckasinvägen 37, välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad