Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 33

Slutpris: 2 150 000 kr

Beckasinvägen 33

Kvadratsmart & insynsfritt!

** Insynsfritt ** Kvadratsmart ** Vackra promenadstråk i närområdet ** 150 m till vattnet ** Stabil förening med låg belåning ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer till City ** Låg månadsavgift

På populära Beckasinvägen finns äntligen chansen att förvärva denna pärla! Här erbjuds ni en trivsam bostad i ett absolut toppskick där varje kvadratmeter gör sin nytta. Ni välkomnas in i en rymlig hall med en ordentlig klädkammare. Hallen leder in till vardagsrummet med plats för både matplats och soffgrupp. Ljusinsläpp och vacker grönska från insynsfria fönster. Rofyllt sovrum med praktiska skjutdörrar och ljusinsläpp från fönster. Välutrustat kök med både diskmaskin, gott om förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum (stambytt -95) utrustat med tvättmaskin. Ett externt förråd tillhör bostaden. Stabil och välskött förening som äger sin mark med låg belåning.

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 5 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckasinvägen 33, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad