Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 33

Slutpris: 2 450 000 kr

Beckasinvägen 33

** Mysig balkong ** Välplanerad ** Gratis parkering på gatan ** Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City ** Lågt belånad förening 1534 kr lån/kvm **

Söker du en välplanerad 2:a i populära Saltängen med härlig balkong? Nu finns möjligheten att förvärva detta kvadratsmarta hem! Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök med charm från byggåret. När man kommer in i bostaden välkomnas man av hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning och flertalet garderober. Vidare in i bostaden kommer man till köket som erbjuder gott om arbetsytor och bra förvaring i över och underskåp. Rusta upp det befintliga köket eller renovera efter egen smak! Intill köket ligger ett rofyllt sovrum. Generöst med förvaring och plats för större säng och diverse sovrumsmöbler. Vidare in i bostaden finner ni ett rymligt vardagsrum. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang.Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen som erbjuder en härlig känsla av närhet till natur. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, spegelskåp, handfat och handdukstork.

Till bostaden hör även två st förråd, ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad och äger sin mark. Mycket trevliga ytor med fruktträd, grillplatser och utemöbler som boende i föreningen har tillgång till.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin, Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckasinvägen 33, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad