Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 30

Slutpris: 2 775 000 kr

Beckasinvägen 30

Högst upp och inglasad balkong!

** Nytt accepterat pris, ring för privatvisning 070 28 10 627 ***

Utsikt mot Saltsjö-Duvnäs Marina - Låg månadsavgift - Inglasad balkong - Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om cirka 4000kr lån/kvm - Närhet till flertalet vackra promenadstråk - Täta kommunikationer in till City

BOSTAD:
Tillfälle! Söker ni ett trivsamt hem, högst upp i huset med samtliga fönster som frontar mot vattnet? Här välkomnas ni till denna fantastiskt ljusa och välplanerade bostad i ett naturskönt läge. Hemmet disponeras av ett ljust och inbjudande kök. Köket är i ett renoverat skick och här finns induktionshäll, fläkt, micro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket har plats för flertalet middagsgäster, perfekt att bjuda över familj och vänner. Här finner ni matlagningsglädje! Vidare in i bostaden erbjuds ni ett generöst vardagsrum som förlängs av en möblerbar balkong med förmiddagssol (inglasad) i ett fritt och högt läge. I anslutning till hall, erbjuds ett helkaklat badrum (stambytt 2003) med badkar, wc, tvättmaskin, spegelskåp, handfat, vädringsfönster och kommod. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetshörna för den som önskar. Stor klädkammare i anslutning till sovrum. Hallen erbjuder förvaring i flertalet praktiska garderober. Till bostaden hör även två st förråd, ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

FÖRENING:
HSB Brf Skuruäng i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1957 och äger marken. I föreningens två med adresserna Beckasinvägen 24-38. Föreningen har 97 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns det en festlokal (Beckasinvägen 32) med övernattningsrum för fyra personer samt cykelförråd och hobbyrum. Ett stort pingisrum finns också för roliga spelkvällar. Gemensam grillplats med ny grill, bord och bänkar finns att tillgå. En fin lekpark finns även här i Saltängen. Föreningen har också en fräsch, modern tvättstuga (Beckasinvägen 32) med dubbla stationer där det är lätt att få tvättider. Det finns även en tredje, akutstation, med både tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen till Beckasinvägen 30, välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckasinvägen 30, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad