Kommande bostad

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 28

Pris enl ök
area icon Yta
  • 57,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 917 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
Beckasinvägen 28

- Högt upp
- Charmig
- Ingen insyn
- Nära naturen och havet
- Bra kommunikationer ett stenkast bort
- Rymlig balkong
- Öppen planlösning

Här är det bara att flytta in! Högt upp i huset, helt utan insyn, ligger denna fina pärla med balkong med behaglig förmiddagssol. Den lummiga utsikten mot natur från balkongen måste upplevas på plats! Stort och stilrent kök med kyl/frys, spis och ugn. Gott om förvarning i skåp och lådor med vita luckor och moderna beslag i läder. Generösa arbetsytor på svart stenskiva. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt intryck med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna.
I anslutning till vardagsrummet nås den högt belägna balkongen med vacker lummig utsikt. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Sovrummet har även walk-in closet med gott om förvaring. Rymlig hall med plats för avhängning, helkaklat badrum utrustat med handfat, dusch och wc.
Detta är en bostad i ett toppenläge. Ni kommer ej att bli besvikna. Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Till bostaden hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Intresseanmälan

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad