Såld

Centrum, Uppsala

Bäverns gränd 24

Slutpris: 2 295 000 kr

Bäverns gränd 24

Fin tvåa med balkong med kvällssol och utmärkt pendlarläge

Välkommen till en stor och härlig tvåa, mitt i centrum på Bäverns gränd! Få bostäder kan erbjuda kombinationen mycket centralt och relativt ostört läge, men det hittar du här. Lägenheten är placerad högt upp på våning 4, med hiss som går från markplan. Alla fönster samt balkong vetter i västligt läge mot gården, vilket gör att du bor skyddat från trafiken på andra sidan byggnaden - där resecentrum finns. Vidare är bostaden i genomgående fint skick, med rymliga rum. Det som sticker ut lite extra är det fina köket som renoverades för mindre än två år sedan.

Från Bäverns gränd har du närhet till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Perfekt pendlarläge med direkt närhet till resecentrum och flera restauranger i området. Endast två kvarter ned till Fyrisån och stadsparken samt flera matvarubutiker, gågatan och apotek.

Välskött brf där mycket ingår i avgiften. Föreningen har samarbete med parkeringshuset Grimhild, där parkering kan erbjudas de boende till rabatterad taxa om 50%. I dagsläget finns lediga platser.

Varmt välkommen till visning!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bäverns gränd 24, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad