Såld

Centrum, Uppsala

Bäverns gränd 18

Slutpris: 1 650 000 kr

Bäverns gränd 18

Toppskick mitt i city! Bo på våning 5 i hus med hiss.

Välkommen till en stilren och tilltalande lägenhet som totalrenoverades 2018. Lägenheten har sällan använts sedan den förvärvades av nuvarande ägare 2018 och är fortfarande i absolut toppskick. Här bor du på mycket välplanerade kvadratmeter högt upp i huset. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring i garderober och ett fräscht, helkaklat badrum intill. Allrummet är lättmöblerat och det vackra burspråket bidrar till ett stort ljusinsläpp, samtidigt som det ger lägenheten karaktär. Det fina arbetsköket har god förvaring och ligger i anslutning till allrummet. Här bor du på våning 5 i hus med hiss.

Svårslaget pendlarläge i ytterst centralt men lugn del av Uppsalas citykärna med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service, stadsträdgården och Akademiska sjukhuset.

Föreningen bildades 2018 genom ombildning. Samma år gjordes många renoveringar i fastigheten, t.ex. stamrenovering, installation av säkerhetsdörrar och renovering av trapphus, för att nämna några. Som boende kan du nyttja bl.a. samlingslokal, övernattningsrum, bra tvättstugor och cykelförråd.

Tillträde lämnas enl. ö.k. med säljaren.
Varmt välkommen!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bäverns gränd 18, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad