Såld

Centrum, Uppsala

Bäverns gränd 15B

Slutpris: 3 740 000 kr

Bäverns gränd 15B

Central gaveltrea med hiss från markplan och gemensam uteplats på taket!

Välkommen till ett modernt boende som präglas av ett härligt ljus, och en öppen och luftig disponering i fritt gavelläge.

Mitt i city ligger denna välplanerade gavellägenhet om tre rum och kök. Den består av ett trevligt vardagsrum med generöst fönsterparti samt fransk balkong, som ger ett fint ljusinsläpp. Fräscht, rymligt kök med matplats för stort sällskap. Två sovrum varav ett lite rymligare med anslutande klädkammare. Hall samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Man når lägenheten praktiskt med hiss från markplan eller via garaget och innergården i samma våningsplan.

Mycket välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Bredband och kabel-TV ingår i avgiften. Unik och insynsskyddad innergård med både grillplats och lekplats - en ovanlig tillgång i en bostad som ligger så här centralt. I föreningen finns flera lokaler bland annat ett gym med förmånlig boenderabatt.

Svårslaget pendlarläge i ytterst central men lugn del av Uppsalas citykärna med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service och stadsparken.

I den här delen av centralaste Uppsala är mycket på gång: nya bostäder, service och grönområden som kommer att ge dig som bor här stora mervärden! I kvarteret Suttung (gamla posthuset) som ligger alldeles intill finns nu bl.a. hotell med skybar och restaurang. Fler verksamhetslokaler kommer att byggas vid Samariterhemmet ut mot Kungsgatan och en förskola planeras i kvarteret Gunnar i föreningens närområde. I grannkvarteret, längs nuvarande Hamnesplananden och Kungsängstorg planeras en grönskande park.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bäverns gränd 15B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad