Till salu

Centrum, Uppsala

Bäverns gränd 15A

  • price tag icon 3 229 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 190 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 229 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2008
Bäverns gränd 15A

Stilren 3:a på vån 6/7 med låg avgift & härlig balkong i stabil förening. Perfekt pendlarläge!

Bo centralt med låg avgift – Perfekt för dig som vill ha allt nära till hands! Med en låg månadsavgift och ett fantastiskt läge på våning 6/7 mitt i centrala Uppsala är denna härliga trea nu till salu. Boendet bjuder in till sociala sammankomster med öppna sällskapsytor och en stor solig balkong med utsikt över en lugn innergård. Två strategiskt placerade sovrum, ett stilrent badrum och ett fräscht kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, med trevlig utsikt mot Domkyrkan, gör detta hem till en oas mitt i staden. Högre takhöjd i delar i lägenheten och stilrena infällda spottar skapar en härlig rymd. Högsta bekvämlighet med hiss från markplan.

Denna bostad ligger i en mycket välskött förening med god ekonomi och låga avgifter, där både bredband och kabel-TV ingår. Här kan du njuta av en unik, insynsskyddad innergård med både grillplats och lekplats – något som är ovanligt för en så central bostad. Föreningen erbjuder även ett gym med förmånlig rabatt för boende. Här finns allt för dig som vill bo bekvämt och centralt.

Boendet har ett svårslaget pendlarläge i en ytterst central men lugn del av Uppsalas citykärna. Med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service och Stadsparken, har du allt du behöver inom räckhåll. Området är under snabb utveckling med nya bostäder, service och grönområden som kommer att ge stora mervärden. I närheten finns hotell med skybar, restaurang, och fler verksamhetslokaler och förskolor planeras. Missa inte chansen att bo i en del av Uppsala där mycket spännande är på gång!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad