Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Bastugatan 33, 3 tr

Slutpris: 8 455 000 kr

Bastugatan 33, 3 tr

Trea på Mariaberget med utsikt över Riddarfjärden och Södermalms takåsar med balkong i söderläge!

Välkommen till en välplanerad trea med högt läge på Bastugatan i kulturhistoriskt unika kvarter på Södermalm. Bostaden har en magnifik utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset samt de gamla fina husen med anor från det tidiga Stockholm. Balkong i soligt söderläge med milsvid utsikt över Södermalms takåsar och bort mot Globen. Det rymliga vardagsrummet med burspråk och det väl tilltagna köket samt sovrummet har alla tre en fantastiskt panaoramavy över Riddarfjärden och de gamla kulturklassade husen på Bastugatan. Vidare är bostaden genomgående med fönster i två väderstreck samt ett burspråk som ger en magisk utsikt och ett fint ljus. Mot gården ligger ytterligare ett sovrum med balkong i bästa söderläge mot vacker charmig innergård. Samtliga rum har parkettgolv. I källaren finns ett stort hörnförråd som tillhör bostaden samt en välutrustad gemensam tvättstuga och cykelförråd. Bredband såväl som grundutbud för TV ingår i månadsavgiften. Ett blivande drömboende med låg avgift i en äkta förening som är skuldfri och äger marken. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Här bor du i idylliska kvarter på Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator och närheten till ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer alldeles i närheten med bussar och Södra Stations pendeltåg. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, T-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med T-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bastugatan 33, 3 tr, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm Planlösning från Bastugatan 33, 3 tr, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad