Såld

Södermalm - Mariaberget, Stockholm

Bastugatan 27

Slutpris: 3 100 000 kr

Bastugatan 27

Optimalt planerad 30-tals etta i skuldfri förening på Södermalms mest attraktiva läge!

Välkommen till en perfekt planerad etta med sovalkov belägen i idylliska kvarter på Mariaberget. Bostaden präglas av fina detaljer såsom fiskbensparkett, vackert fönster och högt i tak. Rummet är ljust och erbjuder plats för soffgrupp, matbord med tillhörande stolar samt övrig önskad inredning. Här finns också den avskilda sovalkoven med plats för 1,40-säng. Köksdel med svart inredning och rymligt helkaklat badrum i vitt med klinkergolv. Nyttjanderätt till ett vindsförråd. Tillträde enligt köparens önskemål.

Brf Katthuvudet 25 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 48st lägenheter varav 1st är upplåtna med hyresrätt.
Föreningen är omtyckt, välskött och dessutom skuldfri. För föreningens medlemmar finns två fina innergårdar och en underbar takterrass i söder med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Här finns grillmöjligheter, solstolar samt matgrupper. Tvättstuga i källaren, hobbyrum samt föreningslokal med pingisbord på entréplan. För mer information besök: http://www.bastugatan27.se/1/index.php

Här bor du i idylliska kvarter på Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator och närheten till ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer alldeles i närheten med bussar och Södra Stations pendeltåg. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, T-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med T-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bastugatan 27, Såld i Södermalm - Mariaberget, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad