Såld

Södermalm, Stockholm

Bastugatan 27, 4 tr

Slutpris: 3 775 000 kr

Bastugatan 27, 4 tr

VÄLPLANERAD TVÅA - LÅG AVGIFT - SKULDFRI FÖRENING - TOPPLÄGE PÅ MARIABERGET - BALKONG I SÖDERLÄGE!

På ett av Södermalms mest eftertraktade lägen uppe på Mariaberget trivs man från första stund. Välkommen näst högst upp i huset för att genast förälska dig i denna ljuvliga söderpärla med alla rätt! Med strålande utsikt och fritt söderläge med vy mot Södermalms takåsar finns denna väldisponerade minitvåa där varje kvadratmeter är noga genomtänkt. Bostaden har genom åren omsorgsfullt renoverats med ett utsökt resultat som följd och här är det bara att flytta in. Den trivsamma balkongen, granne med takåsarna i högt och soldränkt läge, gör det enkelt att trivas. Det rymliga vardagsrummet med vacker fiskbensparkett som fortlöper in till sovrummet har stora fina ytor för önskat möblemang. Sovrummet i rogivande och insynsskyddat läge har plats för dubbelsäng. Köket är stilfullt och sporrar den matlagningsglada kocken med all önskvärd maskinell utrustning. Den välkomnande hallen har gott om plats för önskad avhängning samt en garderob för extra förvaring. Invid hallen nås det helkaklade badrummet utrustat med badkar. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. När ni är många finns den magiska takterrassen till ert förfogande, utöver innergårdarna och föreningslokalen med pingisbord. Sammantaget en genomgående stilfull bostad med finstämd färgpalett rakt igenom där dessutom läget är ett av det mest eftertraktade Söder har att erbjuda. Skuldfri förening med låg avgift. Välkommen hem!

Brf Katthuvudet 25 är en äkta bostadsrättsförening som består av 47st lägenheter varav 1st är upplåtna med hyresrätt. Föreningen bildades under 2008 och är skuldfri. Byggnad uppförd 1931 och stambyte genomfördes på 80-talet. Föreningen har två fina innergårdar och en underbar takterrass med fantastisk utsikt. Här finns grillmöjligheter, solstolar samt matgrupper. Tvättstuga i källaren, hobbyrum samt föreningslokal med pingisbord på entréplan. För mer information besök föreningens hemsida www.bastugatan27.se

Här bor du i idylliska kvarter på Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator och närheten till ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer alldeles i närheten med bussar och Södra Stations pendeltåg. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, T-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med T-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bastugatan 27, 4 tr, Såld i Södermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad