Kommande bostad

Södermalm, Stockholm

Bastugatan 2

  • price tag icon 4 979 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 98 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 979 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1984
Bastugatan 2

Ljuvlig 4:a i attraktivt läge på Mariaberget

På kullerstensbelagda gator på charmiga Bastugatan 2 presenteras en välplanerad 80-talslägenhet med balkong mot lummig innergård samt Riddarfjärden. Inom kort har du möjligheten att förvärva 98 välplanerade kvadratmeter ett stenkast ifrån Slussen. Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning av ytterplagg, ett mindre städskåp och en rymlig klädkammare. I hallen finner du ett större sovrum med generösa förvaringsutrymmen och plats för en dubbelsäng. Vidare förs man mot det trevliga vardagsrummet med plats för större soffgrupp och övrig önskvärd möblemang. Här nås ett maskinellt utrustat kök som välkomnar dig mot den trevliga balkongen mot lummig innergård. Från köket förs du vidare mot 2 sovrum med plats för en dubbelsäng, garderober och en arbetsyta. Stort badrum med plats för ett badkar, WC, kommod och ett överskåp. Lägenheten är även försett med en gäst WC.

Här bor ni intill ett rikt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker. Ett stenkast bort finner ni Mariatorget där ni möts av Söders puls med trevliga restauranger och barer med hög puls. Området kring lägenheten bjuder på fina omgivningar med bevarade 1700-talsmiljöer med träkåkar och stenhus. Avnjut trevliga promenadstråk längs med Montelius-vägen med härlig utsikt över Riddarfjärden, Riddarholmen och Stadshuset. Närhet till T-bana Mariatorget, Gamla stan alternativt Slussen, pendeltåg via station Stockholm Södra samt flertalet bussar inom några minuters gångavstånd.

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad