Såld

Ekeby, Uppsala

Basarbovägen 6

Slutpris: 3 850 000 kr

Basarbovägen 6

Trea belägen i markplan med uteplats!

I det natursköna området Ekeby finns nu äntligen möjlighet att förvärva en trea i markplan med stor och inbjudande uteplats. Basarbo är beläget i historiska kvarter och kännetecknas för sina genuina tegelbyggnader inspirerade av Ekeby bruks sekelskifteshus, inbäddat bland fina grönområden, precis intill Ekebydalen och Uppsalas största naturreservat Hågadalen-Nåsten. Detta är ett givet hem för dig som vill bo med naturen som närmsta granne och Uppsala city en promenad bort.

Hjärtat i lägenheten är det rymliga vardagsrummet med dubbeldörrar som leder ut till den egna uteplatsen i västläge. Du har även möjlighet till odlingslådor och användning av föreningens grönskande gräsmattor. Här får du nöjet av en egen trädgård men utan det stora ansvaret som kommer därtill. Från vardagsrummet når du också det trivsamma köket med plats för många kring matbordet och den rymliga hallen där både ytterkläder, skor och barnvagn får plats. I lägenhetens inre del finns två stora sovrum samt en klädkammare som kan nyttjas som ett extra sovrum vilket ger lägenheten en funktion som en fyra. I lägenheten finns också ett badrum med badkar och separat tvättdel. Här erbjuds plats för hela familjen tack vare rymliga rum och stora sällskapsytor i både vardagsrum, kök och trädgård.

Området är lugnt och barnvänligt med tillgång till grönskande gårdar, stora allmänna gräsytor, bärbuskar, fruktträd och en mycket populär lekplats. Uppsalas stadskärna når du via en cykeltur på ca tio minuter eller via goda busskommunikationer. Och för den som pendlar med bil är du snabbt ute vid påfarten till E4:an via smidig väganslutning. Läget på detta hem är verkligen optimalt!

Missa inte drömmen om ett boende i Ekeby, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Basarbovägen 6, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad