Såld

Ekeby, Uppsala

Basarbovägen 4

Slutpris: 5 040 000 kr

Basarbovägen 4

Trea i genomgående fint och upprustat skick, belägen i markplan med stor uteplats!

I det natursköna området Basarbo finns nu äntligen en trea i markplan med stor inbjudande uteplats. Här finns ett hem för dig som vill bo med naturen som närmsta granne och Uppsala city en promenad bort. Lägenheten är i mycket fint och tilltalande skick och har genomgått flera renoveringar de senaste åren. Här är materialen noga utvalda för att samspela med områdets genuina tegelbyggnader inspirerade av Ekeby bruks sekelskifteshus. Lägenheten är belägen i markplan och erbjuder både altan, stenlagd uteplats, odlingslådor och fri användning av föreningens grönskande gräsmattor. Detta boende ger dig nöjet av en egen trädgård men utan det stora ansvaret som kommer därtill.

Hjärtat i lägenheten är det rymliga vardagsrummet med dubbeldörrar som leder ut till den egna uteplatsen i sydvästläge. Från vardagsrummet når du också det trivsamma köket med plats för många kring matbordet och den rymliga hallen där både ytterkläder, skor och barnvagn får plats. I lägenhetens inre del finns två stora sovrum samt en klädkammare som idag nyttjas som ett extra sovrum vilket ger lägenheten en funktion som en fyra. I lägenheten finns också ett smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin och badkar. Här erbjuds plats för hela familjen tack vare rymliga rum och stora sällskapsytor i både vardagsrum, kök och trädgård.

Området Basarbo ligger i historiska brukskvarter, inbäddat i fina grönområden, precis intill Ekebydalen och Uppsalas största naturreservat Hågadalen-Nåsten. Här hittar du betandes kor sommartid och vackra promenad- och joggingspår året om. Arkitekturen och stilen är hämtad från det närliggande Ekeby bruk med en q-märkt sekelskiftebostad som mall. Området är lugnt och barnvänligt med tillgång till grönskande gårdar, stora allmänna gräsytor, bärbuskar, fruktträd och en mycket populär lekplats. Föreningen är välskött och stabil, de senaste åren har avgiftssänkningar genomförts och föreningen har vid flera tillfällen bjudit på en avgiftsfri månad per år. Uppsalas stadskärna når du via en cykeltur på ca tio minuter eller via goda busskommunikationer. Och den som pendlar med bil är snabbt ute vid påfarten till E4:an via smidig väganslutning. Läget på detta hem är verkligen optimalt!

Missa inte denna chans till drömmen om ett boende i Ekeby, anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Basarbovägen 4, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad