Till salu

Skuru, Nacka

Barnhemsvägen 6, 1 tr

  • price tag icon 5 606 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 250 000 kr Accepterat pris.
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 606 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2009
Barnhemsvägen 6, 1 tr

Drömboende med smart planlösning. Här bor du i en charmig gavelbostad med karaktär.

Drömboende med smart planlösning. Här bor du i en charmig gavelbostad med karaktär. Ostörd bostad med egen ingång längst in i huslängan. Måste upplevas på plats, ni kommer inte att bli besvikna!

Hemtrevlig och toppfin bostad i ett lugnt familjevänligt område och välskött förening. En ljus bostad med stora fönsterpartier i tyst gavelläge. Stor och luftig balkong med öppet ovantill där man kan sitta och stirra upp på stjärnorna eller koppla av med en kopp te eller varför inte sätta på grillen och avnjuta en middag. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning med två sovrum där master bedroom är väldigt generöst. Bostaden har ett extra rum som kan nyttjas som sovalkov eller som det idag inreds som kontor. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning där köket är centralt i bostaden. För den matglade kommer man alltid kunna umgås med sitt sällskap oavsett om de sitter i soffan eller köksbordet. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och påkostat kök. Köket är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstor kyl och frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor i massiv ek. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar. Den stora balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Balkongen kan möbleras med matbord eller lounge möbler och grill.

Perfekt planerat badrum med tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och plats för överskåp ovan. Snygg vit kommod med spegel och belysning ovan. Stilrent badkar med dusch och glasvägg som stänkskydd. Ljust klinker och helkaklade väggar. Badrummet har skön komfortgolvvärme.

Bostaden har genomgående klassisk ekparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och naturnära omgivning. Vitmålade väggar.

- Snabbuss 10-12 min till slussen som nås precis utanför
- Barnvänligt med mycket barnfamiljer
- Grannsamverkan och umgänge för de som vill
- Garanterad parkeringsplats
- Bastusjön precis nedanför med brygga som nås via trappor
- Bad på sommaren/våren och skridskoåkning på vintern
- Snygga tillval i lägenheten
- Bra ljusinsläpp i denna gavellägenhet längst in i längan

*Bilderna är tagna från när säljaren köpte bostaden*

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Barnhemsvägen 6, 1 tr, Till salu i Skuru, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad