Såld

Skuru, Nacka

Barnhemsvägen 4

Slutpris: 7 200 000 kr

Barnhemsvägen 4

CENTRALT BELÄGEN FAMILJEVILLA!

Välkomna till omåttligt populära Skuru! Klassisk röd villa på en tomt om hela 1408 kvadratmeter!

Efter 19 år så har det blivit dags för nya ägare att ta över på Barnhemsvägen 4!

Väl omhändertaget hus från 1958, med klassisk röd träpanel och detaljer i rött tegel. För området ovanligt stor trädgårdstomt med stor plan gräsmatta. Här finns gott om plats för lek och spel, men samtidigt också trädgårdsodlingar. Bra infart med plats för flertalet bilar och båtar.

Huset erbjuder fyra sovrum, nyrenoverat helkaklat badrum, kök med matplats, mycket bra förvaring och ett stort mysigt vardagsrum med kamin. Hela övre plan har vackert plangolv av furu. Hela huset känns väldigt ljust och trivsamt!

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara 100 meter bort. Nära till både Skuru torg (449, 409) och Skurustugan (471 och alla andra bussar). Finns alltid någon buss att hoppa på och av.

På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Barnhemsvägen 4, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Barnhemsvägen 4, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad