Såld

Skuru, Nacka

Barnhemsvägen 11

Slutpris: 4 075 000 kr

Barnhemsvägen 11

Underbar trea på markplan belägen centralt i Skuru!

Underbar trea på markplan belägen centralt i Skuru!

Med egen ingång och stor härlig uteplats mot gården bor man bekvämt i detta hus från 2008, mitt i villaidyllen intill Bastusjön, nära stan, hav & natur! Här har man känslan av att ha ett eget hus - men slipper nackdelarna.

Bostaden är i mycket fint skick med smakfull inredning, genomgående modernt stuk, två sovrum och öppen planlösning. Trägolv, stilrent kök med vitvaror från Electrolux samt helkaklat badrum med tvättavdelning.

- Snabbuss 10-12 min till slussen som nås precis utanför
- Barnvänligt med många barnfamiljer och lek på den trygga innergården
- Grannsamverkan och umgänge för de som vill
- Parkeringsplats tillgänglig utanför dörren
- Bastusjön precis nedanför med brygga som nås via trappor
- Bad på sommaren/våren och skridskoåkning på vintern
- Stor egen uteplats.
- Snygga tillval i lägenheten
- Stora fönster längs väggar
- Föreningen har solceller som genererar billig el

Om området:
Bastuhöjden är ett relativt nybyggt område i Skuru beläget invid Bastusjön med mysig badstrand och Skurusundet. Intill ligger Skuruparken med vacker natur, vilket lämpar sig perfekt för trevliga promenader, joggingturer och utflykter. I närheten ligger Skuru Skola med idrottshall och kampspottsklubben Nacka Dojo. Ektorps centrum finns flera matbutiker, restaurang och café samt gym. Letar man efter ett bredare utbud ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort. Närheten till naturreservatet Nyckelviken med dess underbara strövområden och vatten är en garanterad avkoppling. Här finns stora grönområden, motionsslingor, en lantgård med djur och Herrgård från 1700-talet. Promenadavstånd till Duvnäs med sommarservering på restaurang Koloni där det även finns ett museum och två ateljéer. Besök även restaurang Stazione vid Saltsjö-Duvnäs tågstation, efter en promenad längs vattnet.

Kommunikation
Väldigt goda busskommunikationer med motorvägsbuss som tar dig till Slussen på cirka 10-15 min.

Närservice
Nära till ICA Maxi, Forum Nacka med sina 150 butiker och restauranger och Ektorps centrum med restauranger, bageri och närbutiker. I närområdet finns tre skolor, närmast är Skuru skola.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Barnhemsvägen 11, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad