Såld

Nordanby, Västerås

Bangatan 45

Slutpris: 685 000 kr

Bangatan 45

Bo bekvämt i en av stans bästa föreningar!

Välkommen till Bangatan 45!
Här presenteras en smart planerad lägenhet om 1 rok, bra med sovalkov och ett mindre arbetskök. Lättmöblerad och rymlig med bra förvaring i klädkammare. Bo bekvämt utan trappor!

Brf Kungsängsliljan är en stor bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. I den låga månadsavgiften ingår kabel-tv och internet. Som medlem I föreningen finns även samlingslokal, solarium, bastu och tvättstuga att nyttja.

I närheten av Bangatan finns det växande handelsområdet Stenby som bland annat erbjuder stormarknad, butiker, apotek och gym. Det finns även ett aktivitetscenter där med möjligheter till padel och tennis m.m. På Bangatan bor du även med närhet till Finnslätten och lasarettet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bangatan 45, Såld i Nordanby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad