Till salu

Nordanby, Västerås

Bangatan 41B

Nästa visning
calendar icon torsdag 18 april 17:30 - 18:00
1 195 000 kr
area icon Yta
  • 57 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 210 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961/62
Bangatan 41B

Ljus och rymlig tvåa med renoverat badrum samt härlig balkong!

Välkommen till en mysig och välplanerad tvåa på andra våningen med genomgående fräscha ytskikt och en härlig balkong mot innergården!

Lägenheten på 57 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på två rum och kök. Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna. Här får du även plats med matbord. Badrum med kakel på väggar och klinker på golv. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Ett tilltalande sovrum med målade väggar samt här når du den härliga balkongen. Genomgående parkettgolv i lägenheten.

På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Kontakta mig för mer information – du kommer inte att bli besviken!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 18 april, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad