Såld

Nordanby, Västerås

Bangatan 41A

Slutpris: 1 500 000 kr

Bangatan 41A

Gavelltrea med uteplats!

Varmt välkommen till Bangatan 41A och denna unika trerummare med en egen uteplats i soligt sydväst läge!

- Låg månadsavgift
- P-platser lättillgängliga
- Stabil och stor förening
- Unik planlösning i föreningen

Nu har du chansen att skapa ett drömboende i denna trerummare belägen på gaveln med en egen uteplats! Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv, två tilltalande sovrum varav ett med en egen klädkammare, ett kök med plats för matgrupp, ett badrum som är förberett för tvättmaskin och sist men inte minst en egen stenlagd uteplats under tak.

Stabil förening i attraktivt område med livsmedelsbutik endast en kort promenad från bostaden samt med goda kommunikationer till city och dess stora utbud av restauranger, barer och shopping. Endast en kort promenad från bostaden finns Stenby med bland annat matbutik och gym.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad