Såld

Nordanby, Västerås

Bangatan 35

Slutpris: 1 530 000 kr

Bangatan 35

Ljus & fin hörntvåa med balkong!

Varmt välkomna till denna genomgående ljusa hörnlägenhet belägen på omtycka Nordanby! Här bor du insynsskyddat i ett lugnt område en trappa upp med balkong i väst som vetter ut mot grönområde. Väldisponerad tvåa om 64 kvm med öppen planlösning, rikligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Modernt kök med finesser som vinkyl, spotlights och bardel som på ett socialt sätt avgränsar kök mot vardagsrum och hall. Lägenheten är utrustad med såväl tvättmaskin som diskmaskin och internet ingår i avgiften. Här blir du en del av den stora och välskötta föreningen Kungsängsliljan där låga avgifter speglar den goda ekonomin.

Här bor du nära grönområden, parker och fina promenadstråk. I närheten finns det växande handelsområdet Stenby som erbjuder stormarknad, butiker, apotek och K7 aktivitetscenter där bland annat padel, klättring och gym kan utövas. På Bangatan bor du även med närhet till Finnslätten och lasarettet samt Västerås stadskärna 3 km bort.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bangatan 35, Såld i Nordanby, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad