Såld

Nordanby Gärde, Västerås

Bangatan 23A

Slutpris: 1 500 000 kr

Bangatan 23A

Välplanerade kvadratmeter med generösa rum och balkong i västerläge!

Välplanerade kvadratmeter med generösa rum och balkong i västerläge!

På våning 3/3 finner vi denna bostad som varit älskad av sina ägare i ca 20 år, nu är det dags för nästa att ta vid.
74 kvm fördelat på 3 rok. Välkomnande hall med plats för avhängning, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge som bjuder på bra eftermiddags-/kvällssol, två stycken sovrum i bra storlek, ett separat badrum och en separat wc, kök med bra arbetsytor och plats för matgrupp.

Till lägenheten hör en inre reperationsfond om 7 282 kr och ett källarförråd.

Brf Kungsängsliljan är en stor bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. I den låga månadsavgiften ingår bland annat kabel-tv och internet. Som medlem I föreningen finns även lokal, solarium, bastu och tvättstuga att nyttja.

I närheten av Bangatan finns det växande handelsområdet Stenby som bland annat erbjuder stormarknad, butiker, apotek, gym och aktivitetscenter med möjlighet till padel, tennis m.m. På Bangatan bor du även med närhet till Finnslätten och lasarettet.
Här finns fina omgivningar och grönytor. Föreningens innergård är både välskött, ombonad och trivsam.

Varmt välkommen på visning, anmälan sker på widerlov.se eller direkt till mäklare Ida Gissler på 076 551 91 55 eller [email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bangatan 23A, Såld i Nordanby Gärde, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close