Såld

Östermalm, Stockholm

Banérgatan 71, 2 tr

Slutpris: 11 350 000 kr

Banérgatan 71, 2 tr

Välplanerad 5:a med två badrum samt öppen spis belägen på lugn återvändsgata nära Tessinparken.

Välkommen till denna 5:a på Banérgatan som präglas av stora sociala ytor och rikligt ljusinsläpp. I det ljusa vardagsrummet finns en fungerande eldstad samt utgång till trevlig balkong i österläge. Köket är påkostat och generöst med matplats för upp till 8 personer. De fyra sovrummen är i varierande storlek varav ett har balkong, även det i österläge. Vidare finns även två helkaklade badrum samt tvättstuga - perfekt för den aktiva tonårsfamiljen. Lägenheten har två ingångar och därmed potentiell uthyrningsmöjlighet. Bra förening som genomfört stambyte och flertalet andra renoveringar. Tillgång till en grönskande privat park som ägs gemensamt med två grannföreningar.

Här bor ni i ett attraktivt läge med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegården och Djurgården. På Gärdet finns goda möjligheter till rekreation och motion med utegym, flertalet promenad- och joggingstråk och även skidspår på vintern. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. Gärdet har kommit att kännetecknas av dess öppna grönska med närhet till både natur, stora strövområden, lekplatser och stadspuls.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad