Till salu

Kåbo, Uppsala

Banérgatan 5 C

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 15:30 - 16:00
  • price tag icon 2 182 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 35,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 182 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Banérgatan 5 C

Smakfullt renoverad lägenhet i mycket fint skick, med lugn och rogivande utsikt mot innergårdar!

Välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade genomgångslägenhet om två rum och kök, i ett mycket smakfullt och tilltalande skick. Belägen en halv trapp upp i huset, isolerad av lugnet mellan gröna och frodiga innergårdar och med ett centralt men samtidigt fridfullt läge i populära Kåbo. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i garderob, ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och en praktisk separat köksdel vilket skapar öppna och trevliga sällskapsytor. En härligt balkong riktad mot sydöst och föreningens grönskande innergård, ett sovrum med garderober och plats för stor säng samt ett helkaklat badrum med duschhörna. Lägenheten håller ett genomgående trevligt skick och med sina 2,65 m i takhöjd får rummen en luftig och härlig känsla av rymd.

Föreningen är väl omhändertagen förening med god ekonomi. De boende erbjuds bland annat möjlighet att få nyttja de stora och välskötta innergårdarna med bl a äppel- och plommonträd, trädgårdsmöbler och grill. Kort kö till parkeringsplats!

Med detta toppenläge i Kåbo får du kort promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Alldeles i närheten till lägenheten ligger bl a Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset, även Ekonomikum och Engelska parken når du smidigt. I Stadsskogen som ligger precis intill finns fina motions- och promenadstråk och ca 400 m från huset hittar du ett fräscht gym-/motionsanläggning. Livsmedelsbutik finner du runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 30 juni, 15:30 - 16:00
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Banérgatan 5 C, Till salu i Kåbo, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad