Såld

Östermalm, Stockholm

Banérgatan 23, 2 tr

Slutpris: 12 850 000 kr

Banérgatan 23, 2 tr

Välplanerad fyra med solig balkong mot vacker innergård

Ljus och ytterst välplanerad fyrarummare med ett utmärkt läge på Östermalm, endast några minuters promenad till Strandvägen och Djurgården. Klassisk 60-talsfastighet med möjlighet att skapa en stilfullt modern bostad.

- Optimalt planerad fyrarummare
- Solig balkong mot vacker innergård
- Låg månadsavgift
- Garage i huset med hiss hela vägen
- Stabil äkta förening som äger marken
- Låg belåning- 4147 kr/kvm (ÅR 2022)
- Gym i huset för medlemmarna
- Nära till Strandvägen och Djurgården
- Externt förråd om ca 6 kvm
- Flexibelt tillträde
- Möjlighet att skapa en modern drömbostad

Bostaden är genomgående med ljusinsläpp från två håll och disponeras med fyra rum och kök. Här erbjuds tre bra sovrum, vilka är rofyllt belägna mot innergården, ett bra, stambytt och helkaklat badrum med dusch, generös möblerbar hall med gäst-wc, rymlig klädkammare, ljust och luftigt sällskapsrum samt kök med matplats och grovkök/ tvättstuga. Den generösa balkongen, i soligt västerläge, vetter mot innergården och har utsikt över grönska och vackra husfasader. Bostaden har ett visst renoveringsbehov och här har ni möjlighet att sätta er egen prägel och skapa ett stilfullt, vackert och trivsamt hem. Se inspirationsbilder från tidigare renoverad bostad i föreningen.

Brf Fanan 30 och 31 i Stockholm är en stabil äkta förening med god ekonomi, som äger marken. I föreningen finns 28 bostadsrättslägenheter, samt 4 lokaler med hyresrätt, som genererar goda intäkter till föreningen. Garage finns i huset med 43 platser, garaget nås med hiss hela vägen ned från trapphuset. Föreningen har en stor innergård med gott om plats för olika aktiviteter samt ett mindre gym i huset med fri tillgång för medlemmar, övriga gemensamma utrymmen är: barnvagnsförråd, cykelförråd, tvättstuga, grovsopsortering samt ett motionsrum/ gym.

Här bor ni på en av Stockholms mest attraktiva gator med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. Här finns många populära butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Vid Östermalmstorg finner du den välkända saluhallen, Östermalmshallen där du avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden och parker i området som Humlegården och Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info om bostaden. Mobil: 0706703221
E-mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Banérgatan 23, 2 tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad