Såld

Kåbo, Uppsala

Banérgatan 22

Slutpris: 1 725 000 kr

Banérgatan 22

Kvadratsmart gaveltvåa med balkong, belägen på högsta våningen och omgiven av grönska!

Ljus och kvadratsmart gavellägenhet om två rum och kök, i ett modernt och trivsamt skick. Belägen högst upp på andra våningen, med ett insynsskyddat och isolerat läge, omgiven av lugnet och grönska. Här har du ett centralt men samtidigt fridfullt läge i populära Kåbo. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i garderober, ett rymligt vardagsrum i öppen lösning mot köksdelen, här ryms både soff- och matgrupp i öppna och trevliga sällskapsytor. Ett sovrum med plats för större säng och annan önskad möbel samt förvaring i garderober. En härlig balkong riktad mot öst samt ett helkaklat badrum med dusch. Lägenheten håller ett genomgående ljust och fint skick och med flera fönsterpartier ger det rummen en luftig och härlig känsla av rymd. Till lägenheten finns förvaringsmöjligheter i ett förråd i källarplan.
I denna familjära föreningen kan boende nyttja bl a den gröna och frodiga innergården med trädgårdsmöbler.

Ett toppenläge i Kåbo med kort promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Alldeles i närheten till lägenheten ligger bl a Blåsenhus, BMC, Ångströmlaboratoriet, Polacksbacken och Akademiska sjukhuset. Även Carolina Rediviva, Engelska parken och Ekonomikum når du smidigt. I Stadsskogen som ligger precis intill finns fina motions- och promenadstråk och ca 400 m från huset hittar du ett fräscht gym-/motionsanläggning. Livsmedelsbutik finner du runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Banérgatan 22, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad