Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Baltzar von Platens gata 7C

Slutpris: 2 515 000 kr

Baltzar von Platens gata 7C

Mysig etta med attraktivt läge och mycket låg avgift!

Välkommen att besöka denna charmerande etta om 20,5 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten är trivsam och inbjudande med ett eftertraktat läge på Kungsholmen och en mycket låg avgift. Med kokvrå, ett helkaklat badrum och inbyggd förvaringsplats finns allt som behövs för ett bekvämt boende.

Bostaden har ett nyslipat trägolv som skapar en varm och inbjudande känsla och ett stort fyrdelat fönsterparti som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Vardagsrummet har utrymme för både en soffgrupp, säng och matbord. Den charmiga kokvrån har en nätt kombinerad ugn och spis, och erbjuder förvaringsmöjligheter i överskåp. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett bekvämt, praktiskt och kvadratsmart boende med en mysig atmosfär.

- Nyslipade trägolv
- Extremt låg avgift
- Bredband ingår i avgiften
- Ekonomiskt stark förening
- Garage
- Flexibelt tillträde

Brf Göken är en väl etablerad bostadsrättsförening med en solid ekonomi, grundad 1930. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Göken 40 samt marken den står på. Föreningen består av 218 bostadsrättslägenheter och 16 kommersiella lokaler med hyresrätt, vilket ger stabila hyresintäkter.

Byggnaderna, uppförda 1930 och designade av den ansedda arkitekten och HSB:s grundare Sven Wallander, är grönklassade. Detta innebär att de har betydande kulturhistoriskt värde och anses vara särskilt viktiga ur historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synvinkel. På varje våning finns en gemensam balkong som nås från trapphuset.

Belägen invid Pontonjärsparken med Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken runt hörnet erbjuds både natursköna vyer, parkliv och stadspuls. Utefter Norr Mälarstrands vackra strandpromenad finns Mälarpaviljongen, Gelatokiosken och sittplatser att njuta av den vackra vyn ifrån. I Rålambshovsparken finns gott om plats för en härlig picknick och avslappning men också en mängd olika aktiviteter.

Goda kommunikationsmöjligheter ges med Fridhemsplan inom bekvämt gångavstånd, samt flygbussar och stadsbussar.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Baltzar von Platens gata 7C, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad