Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Baltzar Von Platens Gata 7B, 2 tr

Slutpris: 2 540 000 kr

Baltzar Von Platens Gata 7B, 2 tr

Pärla med mycket låg avgift!

Renoverat kök // Låg avgift // Vackra golv // Stora fönsterpartier // Rikligt ljusinsläpp // Ljusa och fina ytskikt // Stort antal garageplatser i föreningen

Välkommen till denna pärla på attraktiva Baltzar von Platens gata. Här bor du i en optimalt planerad bostad med tidstypiska och fina detaljer. Bostaden bjuder på genomgående vackra trägolv. Köket är modernt och stilrent inrett med grå skåp. Allrummet rymmer både soffa, säng och matbord. I dagsläget disponeras den med en praktisk loftsäng. Det breda fönsterpartiet skänker ett rikligt ljusinsläpp. Utmärkt förvaring i form av en liten walk-in-closet. Ett hem att trivas i!

Föreningen är välskött med låga avgifter och låg belåningsgrad, vilket ger en extra trygghet. Tack vare den goda ekonomin, så sänkte föreningen avgifterna med 10 procent från april. Föreningen har ett garage med 280 platser där medlemmarna har förtur. Flertalet balkonger hittar du i trapphuset.

På Baltzar von Platens gata 7B, så bor du invid vackra Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, Mamadou och Orangeriet. Norra Strandbageriet ligger i ett närliggande hus och ett par kvarter bort ligger Petite France. I övrigt så är det nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och Rådhuset (blå linje). Vid Fridhemsplan och Hantverkargatan finns flera busslinjer samt även buss 61 runt knuten. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Varmt välkomna på visning!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad