Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Baltzar von Platens gata 7B, 1 tr

Slutpris: 5 750 000 kr

Baltzar von Platens gata 7B, 1 tr

Ljus och härlig hörntvåa med stor balkong om ca 14 kvm soligt söderläge!

Varmt välkommen till denna ljusa, fina totalrenoverade 2:a med hörnläge och en fantastisk balkong i söderläge om totalt ca 14 kvm. Under 2019-20 totalrenoverades hela lägenheten med bl a nya golv, nytt kök, nytt badrum, ommålning av samtliga ytor och all el drogs om. I samband med detta gjordes även badrummet större och en mängd extra förvaringsutymme installerades. Lägenheten har en bra hall med gott om avhängningsmöjligheter, stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. En hel garderobsvägg erbjuder gott om plats för förvaring och det finns även utrymme för ytterligare förvaringsmöbel. Lägenheten har genomgående nylagt ekparkettgolv. Mycket solid förening med låga avgifter och garage i fastigheten!

Här bor ni i lugna kvarter i ett av Kungsholmens finaste områden med mycket goda kommunikationer och härligt utbud av restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. Dessutom med direkt närhet till promenadstråken längs med Riddarfjärdens glittrande vatten.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad