Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Baltzar von Platens gata 6

Slutpris: 5 220 000 kr

Baltzar von Platens gata 6

Stilfull bostad i ett fantastiskt läge!

* Insynsskyddat läge mot innergård
* Förening med mycket låg skuldsättning
* Optimal planlösning
* Eventuell möjlighet till fransk balkong från sovrum mot gård
* Stort källarförråd finns att disponera

På trevliga Baltzar von Platens gata invid Norr Mälarstrand finns denna tvåa om 54 kvm med fönster mot den rogivande innergården. Bostaden karaktäriseras av sina ljusa ytskikt och en generös takhöjd. Här återfinns tidstypiska detaljer såsom speglade dörrar, tjusig fiskbensparkett, djupa fönsternischer och spröjsade fönster. Med en välplanerad planlösning och stora luftiga utrymmen är detta ett perfekt boende för den som söker en bekväm bostad som ligger i ett utmärkt läge. Välkommen att besöka denna vackra, unika lägenhet!

Lägenheten fördelas på hall, vardagsrum, kök, sovrum, badrum och en rymlig inbyggd garderob. Hallen är välkomnande med sina varma toner där goda avhängingsmöjligheter erbjuds och plats för skohylla och andra möbler finns. Från hallen nås det luftiga vardagsrummet där både soffa, soffbord samt matbord får plats. Rummet präglas av ett vackert ljusinsläpp från sina spröjsade fönster. Köket är stilrent och går i vita toner som kombinerats med mörka arbetsytor i träutförande som matchas snyggt mot det medelhavsgröna kaklet ovanför diskbänken. Köket är fullt maskinellt utrustat med allt som kan tänkas behövas. Stora delar av kökets maskinella utrustning byttes ut 2021 och köksluckor, handtag och kakel 2022. Vidare nås sovrummet som är rymligt med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Sovrummets väggar är målade i en rogivande gröngrå kulör, tillsammans med spröjsade fönster som släpper in ett harmonisk ljus skapas en mysig atmosfär. Badrummet är fräscht helkaklat i vitt med grå klinker och fullt utrustat. I övrigt erbjuder lägenheten utmärkta förvaringsmöjligheter med större inbyggda garderober invid hallen och gång mot badrum, skafferi i köket och med fyra garderober i sovrummet.

Brf Pontonjären 3 är en välskött förening i en stilig fastighet från 30-talet. Föreningen äger fastigheten Pontonjären 3 och består av 39 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även en lokal med hyresrätt. Föreningens medlemmar har tillgång till cykelrum och hobbyrum samt tvättstuga - samtliga ligger i källaren.
På senaste årsstämman röstade föreningen igenom en motion att bygga balkonger/fransk balkong, vilket om det slutligen godkänns ger köpare möjlighet att bygga om så önskas.

Baltzar von Platens gata är en lugn liten gata i ett eftertraktat bostadsområde. Fastighetens u-formade innegårds öppna sida ligger mot Norr Mälarstrand och vattnet där fina promenad-/joggingstråk löper längs med Riddarfjärden. Här finns välbesökta promenadstråk, krogliv och härlig grönska utanför porten. Alldeles i närheten finns populära restauranger såsom Trattorian, Orangeriet och Mälarpaviljongen. För den som vill avnjuta parkliv och bad ligger Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet alldeles i närheten. Shopping, matbutiker och all annan tänkbar service finns i Västermalmsgallerian som ligger inom 8 minuters gångavstånd. Goda kommunikationer finns med buss strax utanför porten samt ca 5 minuters promenad till Fridhemsplans tunnelbana.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Baltzar von Platens gata 6, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad