Kommande bostad

Sunnersta, Uppsala

Backvägen 7B

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 150 m2 boarea
  • 4 m2 biarea
  • 1 144 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1978
Backvägen 7B

Enplansvilla i fint skick med renoverat kök och badrum. Njut av kakelugn, pool och dubbelgarage!

Trivsam enplansvilla belägen på en mycket trevlig tomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Här bor du i ett fint hus med pool, kakelugn och dubberlgarage i populära Sunnersta. Huset bjuder på ett stilfullt renoverat kök med matplats och utgång till trädgården. Rymligt vardagsrum med vacker kakelugn och ytterligare utgång till trädgården. Fyra sovrum i bra storlek med gott om förvaring. För den stora familjen kan vardagsrummet enkelt delas av till ett extra sovrum/kontor, se alternativ planlösning. Två elegant renoverade badrum med dusch och separat tvättstuga. Trädgården är verkligen en skyddas oas och här kan ni njuta av en välskött och insynsskyddad plats runt poolen perfekt för båda trevliga tillställningar och avkoppling.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har några minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Perfekt område för den aktiva familjen som vill ha allt på bekvämt avstånd. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar. För dig som jobbar i Stockholm tar du dig mycket smidigt till Knivsta tågstation där du enkelt och prisvärt kan parkera bilen medan tåget tar dig till Stockholms central på 29 minuter.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Backvägen 7B, Snart till salu i Sunnersta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad