Såld

Hägerstensåsen, Stockholm

Bäckvägen 110

Slutpris: 3 000 000 kr

Bäckvägen 110

Fin hörntvåa med solig balkong! (Möjlig trea)

Fin hörntvåa med solig balkong! (Möjlig trea) Här har ni ett mycket trivsamt boende med närhet till T-bana som med enkla medel kan omvandlas till en trea, se alternativ planlösning. I dagsläget disponeras bostaden som en tvåa med ett ordentligt kök med gott om arbetsytor och matplats för det större sällskapet. Ni har även ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av garderobsvägg och en inbyggd garderob samt ett trivsamt vardagsrum med tillgång till lägenhetens balkong som har sol från morgon till kväll. Genomgående för bostaden är ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck, stora och öppna ytor och flertalet välbevarade originaldetaljer såsom fönsternischer i marmor, fönsterbeslag och plankgolv.

På Bäckvägen 110 bor du i Brf Tryckpressen 3. En förening om 18 lägenheter på adresserna Bäckvägen 108 och 110. Föreningen bildades 1999 och äger marken. Här bor du nära både tunnelbana (bekvämt gångavstånd till Örnsberg och Telefonplan som på 5 minuter tar dig till Södermalm) och bussar (direkt utanför lägenheten går bussen till Liljeholmen) utan att tumma på närheten till vatten och grönområden. Vid Telefonplan hittas bland annat populära restaurangen Landet, caféet A.B.Café, anrika bageriet Söderbergs Bageri och Kafferosteri, hamburgerrestaurangen KRUBB och restaurangerna-i-tre Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Svenska Tapasköket. Både Hemköp, Ica, Coop Forum och Systembolag nås på promenadavstånd. Ytterligare några minuters promenad bort når du Svandammsparken och Midsommarkransens alla butiker, restauranger och caféer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad