Såld

Lindbacken, Uppsala

Backstuguvägen 3

Slutpris: 4 450 000 kr

Backstuguvägen 3

Välplanerad bostadsrättsvilla med braskamin och en av de största tomterna!

Välkommen till denna stilfulla och exklusiva bostadsrättsvilla i trivsamt läge på Backstuguvägen i barnvänliga Lindbacken. Mycket väl genomtänkt interiör som exteriör där varje detalj är noga övervägd. Resultatet är detta familjehem som andas såväl kvalité som design och funktion. Huset har öppna sällskapsytor i funktionellt utförande. Tomt och en träaltan på framsidan och utgång till gavel med rymlig gräsmatta.

Parhuset består av två plan med en sammanlagd boarea om hela 130 kvm med upp till fyra sovrum. Bostaden har hög standard vad gäller materialval och utrustning, modernt öppen sällskapsyta samt härligt ljusinsläpp. Här får ni även en mycket trevlig och rejäl altan i bästa solläge. Tillsammans med de väl tilltagna fönstren och en generös takhöjd på både entréplan samt övre plan får bostaden en ljus och rymlig atmosfär. Bra förvaring genom kattvindar på båda sidor av övre plan. Ett förråd samt plats för 2 bilar finner ni intill huset.

Lindbacken ligger bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E4:an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar går längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som en trygg och optimal uppväxtmiljö för barn, med fyra förskolor samt grundskola med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Det finns flera möjligheter för barn att hålla på med idrott, med aktiva föreningar för bl.a innebandy, fotboll och gymnastik. Vuxna kan delta i bl.a. bootcamps, yoga och innebandy. Uppsala ponnyklubb angränsar till området. Linnéstigen som delvis går genom området inbjuder till härliga promenader och löpturer. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsala Centrum. Nu har det även blivit klart att en Handlesplats ska etableras i Lindbacken. Målet är att etablera hyresgäster som inte bara tillför mycket för de boende i Lindbacken, såsom restaurang, café, apotek, vårdcentral för att nämna några passande verksamheter, utan att Handelsbyn även ska vara ett naturligt och exklusivt besöksmål för boende i hela Uppsala län.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Backstuguvägen 3, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Backstuguvägen 3, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad