Såld

Gideonsberg, Västerås

Backsippsgatan 21C

Slutpris: 1 235 000 kr

Backsippsgatan 21C

Klart att flytta in!

Klart att flytta in!

2 rok på omtyckt och lugnt område. Renoverat - snyggt - klart!

Välkomnande hall med stor klädkammare, rofyllt sovrum, renoverat kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong - en lägenhet med allt du behöver!
Lägenheten präglas av bra ytor och goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla materialval och en röd tråd gällande kulörer.

På mindre än 10 min med cykel är du mitt i centrum, på högskolan eller centralstationen.
Närmsta matbutik ligger på promenadavstånd. Närhet till bra bussförbindelser och tar du bilen har du snabb och enkel access till E18 utan att det är för nära!

I föreningen finns tillgång till stor och trevlig relaxavdelning med bastu. I anslutning finns ett välutrustat gym, solarium samt en stor och funktionell tvättstuga. Välskötta lummiga innergårdar samt grillplats. Bredband via Stadsnätet. Stabil förening.

Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen på visning - anmäl dig och titta förbi så berättar jag mer!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Backsippsgatan 21C, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad