Såld

Gideonsberg, Västerås

Backsippsgatan 17 A

Slutpris: 1 095 000 kr

Backsippsgatan 17 A

Tvårummare i mycket fint skick på Backsippsgatan - balkong i insynsskyddat soligt läge

Söker du en tvåa med fräscha ytskikt, stilrent och snyggt kök och fina sociala ytor i ett lugnt område - då är detta lägenheten för dig. Här erbjuds nu en lägenhet om 55 kvm på husets gavel med fint ljusinsläpp och trevlig balkong i bästa solläge. Planlösningen erbjuder hall med klinkergolv och förvaring via garderober och hatthylla. Vidare finns snyggt och stilrent kök med vita snickerier och rostfria vitvaror med plats för matbord. Köket är fullt utrustat med spishäll, inbyggd ugn, micro och integrerad diskmaskin. Rymligt vardagsrum med utgång till härlig balkong med sol större delen av dagen. Mysigt sovrum med garderober och fönster med utsikt över trädtopparna.

Här bor du på husets gavel i högt och insynsskyddat läge i en förening med tillgång till stor och trevlig relaxavdelning med bastu. I anslutning finns ett välutrustat gym, solarium samt en stor tvättstuga. Välskötta lummiga innergårdar med grillplats.

Källarförråd tillhör lägenheten.

Gång- och cykelavstånd till Västerås city och Mälardalens universitet.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Backsippsgatan 17 A, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad