Såld

Ultuna, Uppsala

Bäcklösavägen 22

Slutpris: 5 090 000 kr

Bäcklösavägen 22

Gavelradhus i nyskick på lugn gata med två altaner i barnvänliga Ultuna!

Välkommen till ett välplanerat gavelradhus i populära och barnvänliga Ultuna. Här bor du på en lugn gata med naturen runt knuten och endast några minuter från stadens puls. Njut av solen ifrån två altaner och en liten trädgård med odlingsmöjligheter. Bostadens 132 kvm fördelar sig på två plan om fem rum och kök varav 3 -4 sovrum och två badrum, ett på varje plan. Entréplan erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning. Välutrustat kök med generös tilltagen matplats. Vardagsrummet är enkelt att möblera och ger möjlighet till både soffgrupp och matsalsbord med plats för upp till sex personer. Härifrån nås altanen som ligger i soligt söderläge samt bostadens förråd på cirka 4 kvm. På entréplan finns även badrum med dusch, hall med goda förvaringsmöjligheter samt en separat tvättstuga. En trappa upp finns tre sovrum samt ett allrum som med enkla medel kan göras om till ett 4:e sovrum. Vidare finns ett större badrum med badkar och gott om förvaringsutrymmen i klädkammare samt skjutdörrsgarderober i master bedroom. Precis utanför entrén finns en trevlig uteplats med rum för matsalsbord samt möjlighet till två parkeringsplatser.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. På cykelavstånd har du Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen, Sunnerstabacken med skidåkning vintertid. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Polacksbacken, BMC och Ångström. Både förskola och skola i närområdet samt Friskis och Svettis en kort promenad från bostaden. Fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad