Såld

Ultuna, Uppsala

Bäcklösavägen 1B

Slutpris: 4 220 000 kr

Bäcklösavägen 1B

Ljus och rymlig femma med stor uteplats!

Nu ges möjlighet att förvärva denna mycket ljusa och härliga femma med magnifik rymd och ett eftertraktat ljusflöde tack vare alla fönster i flera väderstreck. Bostaden finner du på vån 1 med ingång i markplan från innergården och en trapp upp från stora entrén. Den fantastiska uteplatsen rymmer bl a jacuzzi, matgrupp, utekök och soffa. Den är delvis inglasad och med markis samt insynsskydd, riktad mot nordväst för tidig morgonsol samt sen kvällssol.
Planlösningen fördelar sig på ett stort kök med mycket gott om förvaring och matplats intill fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet med fönster i två väderstreck och plats för stor soffgrupp. Fyra rymliga sovrum med garderober, en hall med bra plats för ytterkläder och skor samt ytterligare goda förvaringsmöjligheter i separat klädkammare, ett stort badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett badrum med dusch och wc.

Föreningen erbjuder bl a övernattningsrum, samlingslokal samt lekplats, trädgårdsmöbler och grill på innergården för sina medlemmar att nyttja. Här bor du endast några minuter från naturen och fina frilufts- och parkområden. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Polacksbacken, BMC och Ångström. Både förskola och skola i närområdet samt Friskis och Svettis en kort promenad från bostaden. Fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bäcklösavägen 1B, Såld i Ultuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad