Kommande bostad

Ultuna, Uppsala

Bäcklösavägen 10

  • price tag icon 5 256 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
4 695 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 132 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 256 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Bäcklösavägen 10

Välplanerat radhus med två uteplatser i barnvänliga Ultuna! Två parkeringsplatser och låg avgift!

Tillfälle att bli ägare till ett välplanerat radhus i populära och barnvänliga Ultuna. Här bor du på en lugn gata med förskola, skola och naturen runt knuten. Stabil förening med god ekonomi bäddar för låga avgifter framöver. Njut av solen från två uteplatser och en liten trädgård med äppelträd och odlingsmöjligheter.

Bostadens 132 kvm fördelar sig på två plan om fem rum och kök varav 3-4 sovrum och två badrum, ett på varje plan. Entréplan erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent kök med maskinell utrustning och matplats intill fönster. Vardagsrummet är enkelt att möblera och ger möjlighet till både soffgrupp och större matsalsbord. Härifrån nås altanen och trädgården som ligger i soligt söderläge. Där erbjuds gräsyta, äppelträd, planteringar och plattbelagd yta för grillplats samt bostadens förråd på cirka 4 kvm. På entréplan finns även badrum med dusch, hall med goda förvaringsmöjligheter samt en separat tvättstuga; perfekt för dig med barn eller som lever ett aktivt liv. En trappa upp finns tre sovrum samt ett kontorsrum som kan nyttjas som ett 4:e sovrum för den som så önskar. Vidare finns ett större badrum med badkar och gott om förvaringsutrymmen i klädkammare samt skjutdörrsgarderober i master bedroom. På framsidan finns en trevlig uteplats med rum för utemöbler, samt två parkeringsplatser med eluttag för laddbil.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. På cykelavstånd har ni Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen, Sunnerstabacken med skidåkning vintertid. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Polacksbacken, BMC och Ångström. För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis en kort promenad från bostaden. Fina gång- och cykelstråk längs med ån som leder in till city och stadsparken. Närhet till busshållplats med goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Bäcklösavägen 10, Snart till salu i Ultuna, Uppsala
Planlösning från Bäcklösavägen 10, Snart till salu i Ultuna, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad