Såld

Morgongåva, Heby

Axsjövägen 13

Slutpris: 2 895 000 kr

Axsjövägen 13

Två fastigheter säljs ihop

Välkommen till denna trevliga fastighet med huvudhuset där bra renoveringar utförts, ett separat enplanshus med tre sovrum. En mycket trevlig bastu som ligger privat en bit in på tomten. Husets planlösning fördelas på entréplan med en veranda, hall med plats för ytterkläder och skor, ett badrum med dusch och tvättstuga, ett allrum med braskamin, stort kök med gott om förvaring och en matsal med direkt utgång till inglasat uterum/Spa verandan som leder vidare till det mysiga spa badet. En trappa upp finns en rymlig hall, en toalett, 3 sovrum idag används ett av rummet till kontor där även en kakelugn finns (dock ej fungerande) samt en härlig veranda.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

***Morgongåva***
Morgongåva ligger vackert nära Axsjön och Ramsjön, vilket innebär möjligheter till ett rikt natur-, båt- och badliv. Axsjön har en fin badstrand (sand), gräsytor samt bryggor. För den som gillar att motionera finns svampskogar, ett elljusspår (Brunkullsspåret) på 2,5 km och ett utegym. Inne i Morgongåva finns även ett välutrustat och fräscht gym. Ramsjövallen med två fotbollsplaner finns på gångavstånd och här finns även boulebanor på sommaren och ishockeyrink att nyttja på vintern.

I Morgongåva finns även en omtyckt livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria, godisaffär, veterinär, apotek (via ombud) och ett äldreboende. Flera bra förskolor samt en skola från åk 1-6 finns. Kyrkans öppna förskola är en populär sammankomst för barn och föräldrar.

Morgongåva är första stationen med Mälartåget från Uppsala, sedan stannar tåget vid Heby och därefter Sala. Till Uppsala tar det 25 min. Även bussförbindelserna är nära och bra.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Axsjövägen 13, Såld i Morgongåva, Heby Planlösning från Axsjövägen 13, Såld i Morgongåva, Heby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad