Sofia Wictorsson

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare

En bostadsförsäljning är en av livets största ekonomiska affärer. Och det är viktigt att välja en mäklare som gör det yttersta i alla lägen. Jag är ständigt på hugget och drivs av att prestera men framför allt att känna att jag kan göra skillnad!

Med många års erfarenhet inom förlossningsvården har jag både kunskap att hantera flera saker samtidigt samt lätt att anpassa mig efter allas olika behov och situation.

Jag är lyhörd inför vad som är viktigast för er och mitt främsta mål är att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär. Söker du efter en driven och målinriktad fastighetsmäklare i Uppsala, som alltid är glad och har en positiv inställning till varje bostadsförmedling, så har ni kommit rätt!

Tveka inte att kontakta mig om du går i säljtankar eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd, jag hjälper dig gärna!

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 8 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.