Såld

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 25

Slutpris: 3 200 000 kr

Augustendalsvägen 25

Ljus och välplanerad 2rok högt upp i huset!

Ljus och välplanerad 2rok högt upp i huset!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i populära The View och Nacka Strands bästa läge med kajen och Stockholms inlopp som närmsta granne. Belägen högt upp i huset på våning 9 av 10, erbjuder den generösa fönsterpartier som vetter mot söder och skapar en luftig atmosfär. Materialvalen är noggrant utvalda och ger en känsla av exklusivitet och takhöjden är imponerande 270 cm.

Det öppna köket och vardagsrummet integrerar sömlöst och har stora, härliga fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Sovrummet är rymligt och kompletteras av en praktisk klädkammare med smarta garderobssystem som maximerar utrymmet för förvaring. Badrummet är luftigt och stilrent, med sobra färger och bekvämligheter som tvättpelare och golvvärme.

Tack vare lägets fördelar kan man ta hissen ner till kajen och njuta av den som en uteplats, samt ha bekvämt avstånd till badmöjligheter och kollektivtrafik med SL-båten till stan eller Djurgården, samt Waxholmsbåten till skärgården. Dessutom finns det bekväma förbindelser till Slussen med buss som går inom kort gångavstånd från bostaden. Med gott om plats i vardagsrummet/köket kan man enkelt bjuda in många gäster för middag och samtidigt ha utrymme för alla önskvärda möbler och förvaringslösningar såsom matbord, soffa och bokhylla. Den rymliga klädkammaren erbjuder smarta förvaringslösningar och tillsammans med lägenhetens egna förråd via hissen möter denna lägenhet alla behov för en bekväm och välorganiserad livsstil.

Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Augustendalsvägen 25, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad