Såld

Sickla, Nacka

Atlasvägen 61

Slutpris: 6 200 000 kr

Atlasvägen 61

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär!

Väldigt sällan saluförs nu denna 4:a om 90.5 kvadratmeter med renoverat kök och balkong med utsikt mot grönskan och naturreservatet. Bostaden är renoverad i sin helhet och är bra planerad med ordentligt kök för både matlagning och middagar. Köket är från Ballingslöv och här finner du, inbyggd mikrovågsugn, induktionsspis, integrerad diskmaskin, kyl/frys samt gott om förvaring. Vardagsrum med fönster i två väderstreck som skapar en social atmosfär med plats för matbord för 6-8 personer, soffa, Tv och ytterligare möblemang. Härifrån nås även balkongen. Ena sovrummet har gott om plats för större säng. I det andra sovrummet finns plats för säng, skrivbord och förvaring. Det tredje sovrummet används idag som kontor/klädkammare här finns också en fransk balkong. Garderoberna går enkelt att ta ned vid behov av rummet som sovrum. Badrummet (från 2008) med golvvärme är snyggt helkaklat med tvättmaskin, handfat med kommod, wc, dusch och handdukstork. Gäst-wc delvis kaklad med wc och handfat. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften. Cyckelförråd, gemensam uteplats med grill och gemensam park finns precis intill fastigheten. Ett vindsförråd tillhör bostaden och ett matskåp i källaren.

- Stabil förening
- Insynsfritt
- Balkong i fritt läge
- Slående utsikt från balkong mot vatten
- Högt upp i huset

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasvägen 61, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad