Såld

Sickla, Nacka

Atlasvägen 37

Slutpris: 4 430 000 kr

Atlasvägen 37

I en fastighet från 1958, belägen i populära Sickla, hittar du denna lägenhet. Välplanerad och ljus trerummare på 79 kvm i fint skick, stora fönster, balkong med sol från morgon till kväll och lättmöblerade rum. Fullt utrustad bostad. En bostad med vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Ytskikt såsom tak och väggar är nyligen renoverade. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Lägenheten ligger på bottenvåning och passar perfekt att rulla in barnvagnen i och slippa trapporna! Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Atlasvägen, med nära till allt. Runt knuten ligger Sickla Köpkvarter, Sicklasjön och flertalet kommunikationsmedel.

En badplats med sandstrand och bryggbad finns nästan direkt utanför dörren. Intill badet finns även tennis- och boulebanor. Sickla Strand har även mycket fina promenadstråk och flera lekplatser för dom små.

Nacka naturreservat med upplysta löparspår och elljusspår vintertid samt Hammarbybacken ligger tvärs över viken.

Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sickla Sjö, längdskidor vid Nackareservatet samt utförsåkning i Hammarbybacken. I området finns även restaurang, frisör, dagis, & skola.

Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, bibliotek och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

Hammarby Sjöstad finns inom ett bekvämt gångavstånd med sitt stora utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker. Det är även nära till Södermalm.

- Balkong i söderläge
- Förening med god ekonomi
- Omsorgsfullt renoverad bostad
- Ett stenkast från Sickla köpkvarter och Sickla Sjön
- Trendigt funkiskök
- Planlösning har ombyggnadsmöjligheter till en 4a

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasvägen 37, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad