Såld

Sickla, Nacka

Atlasvägen 15

Slutpris: 3 720 000 kr

Atlasvägen 15

Väldisponerad och modern 3:a med stor härlig balkong!

Varmt välkommen till denna toppmoderna lägenhet med stilrena och smakfulla materialval, öppen planlösning och en härlig balkong! Här bor du på 55,8 välplanerade kvm i ett attraktivt område med enbart 180 meter till badstranden.

Sickla erbjuder en modern och marin miljö med känslan av att bo i skärgården och samtidigt ha promenadavstånd till pulsen vid Sickla köpkvarter. Hammarbybacken finns precis intill vilket är öppet för skidåkning på vintern och med flera motionsspår i det närliggande naturreservatet. Det är alltid människor i rörelse längs med bryggorna utmed vattnet och under de soliga dagarna samlas folk vid den stora bryggan vid Sickla uddes glasskiosk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close