Såld

Vasastan, Stockholm

Atlasgatan 16, Bv

Slutpris: 5 000 000 kr

Atlasgatan 16, Bv

Fantastisk tvåa i toppskick i populära Atlas!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna magnifika tvåa i absolut toppskick! Bostaden har generös takhöjd som i symbios med stora fönster med djupa nischer och spanjolett ger bostaden en härlig rymd och genomgående fint ljusflöde.

- Stilrena och omsorgsfulla materialval
- Välplanerad
- Socialt planerad
- Vackra trägolv
- Rikligt ljusinsläpp
- Populär adress
- Goda kommunikationer

Denna bostad är mycket välplanerad och bjuder på goda sociala ytor med öppen lösning mellan vardagsrum och kök. Det stilrena köket har smakfulla vita fronter, mörk bänkskiva och stänkskydd i beigemelerad sten samt integrerade vitvaror. En praktisk köksö skapar god arbetsyta och plats för barstolar. Vardagsrummet i öppen lösning mot kök har plats för allt önskar vardagsrumsmöblemang samt ett matbord med 4-6 sittplatser. Vidare disponerar bostaden ett sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Det helkaklade badrummet har smakfullt brunt klinkergolv och beigea kaklade väggar.

Atlasområdet är lugnt och mysigt med ett centralt läge precis intill Sankt Eriksplan. Området kallas ofta Lilla Paris för dess pittoreska och charmiga atmosfär med vackra fastigheter från 20-talet. I de levande kvarteren finns mysiga restauranger som exempelvis Portal, Torsgatan 78 och den klassiskt italienska kvartersrestaurangen Degiulio’s Il Forno. Den som önskar större utbud behöver inte gå långt; Atlasområdet kantas av massvis med välkända restauranger med mat från all världens hörn. Här finns även ett flertal matvarubutiker samt caféer och butiker. Vasaparken når du med en kort promenad och erbjuder stora grönområden. Ett stenkast bort finner du även vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott. Här erbjuds direkt närhet till Sankt Eriksplan med alla dess kommunikationer med både bussar och tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasgatan 16, Bv, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad