Såld

Storvreta, Uppsala

Aspdungevägen 8

Slutpris: 2 650 000 kr

Aspdungevägen 8

Välkommen till Aspdungevägen 8 med insynsskyddad trädgård angränsande mot grönområde. Här ges du möjlighet att sätta din egen prägel då det föreligger renoveringsbehov och där fler originaldetaljer finns kvar. Garage med förrådsdel samt parkeringsplats vid huset!

Entréplanet fördelar sig på hall, badrum, sovrum, kök med matplats och med angränsande tvättstuga med grovingång. Trivsamt matrum som går fint ihop med vardagsrummet och vidare från denna del nås uteplatsen och den egna trädgården. Övervåningen öppnas upp med en hall/allrum och från denna del nås tre sovrum, klädkammare samt en wc.

Närhet till allt vad Storvreta har att erbjuda såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, förskolor, skola med årskurs upp till 9:an. För dig som gillar att motionera finns fina områden för träning och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Om du väljer att pendla med bil tar det bara några minuter att nå E4:an – Perfekt läge för den aktiva familjen.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad