Såld

Storvreta, Uppsala

Aspdungevägen 13

Slutpris: 4 350 000 kr

Aspdungevägen 13

Välkommen till Aspdungevägen 13 i barnvänliga Storvreta och denna trevliga villa med bl a omdränerad källare, bergvärme, renoverat yttertak, vitt kök och duschrum med kakel och klinkergolv!
Planlösningen fördelar sig på hall med plats för avhängning av ytterkläder och en halvtrappa upp nås entréplanet med sin inre hall, ljus kök med matplats, vardagsrum, duschrum samt tre sovrum. Via entréhallen nås källarvåningen som öppnas upp med en mycket trevlig gillestuga med braskamin, wc, vinkällare, tvättstuga samt groventré med angränsande förrådsutrymmen.

Den uppvuxen trädgårdstomten tillsammans med den generöst tilltagna uteplatsen ger gott om utrymme och här kan du se fram emot trivsamma stunder med både familj och vänner i bästa solläge!

Närhet till allt vad Storvreta har att erbjuda såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, förskolor, skola med årskurs upp till 9:an. För dig som gillar att motionera finns fina områden för träning och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Om du väljer att pendla med bil tar det bara några minuter att nå E4:an – Perfekt läge för den aktiva familjen.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad