Såld

Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholm

Åsögatan 98

Slutpris: 3 800 000 kr

Åsögatan 98

Kvadratsmart med generös balkong!

** Låg avgift ** Balkong ** Förening med god ekonomi som äger marken ** 30-tals charm ** Högt och fritt läge **

BOSTADEN:
Söker ni en kvadratsmart 30-talsbostad med låg avgift, i ett högt och fritt läge? Äntligen saluförs denna söderpärla!
Här erbjuds ett trivsamt hem med en generös balkong. Beläget i en vacker byggnad från 1936 omfamnat av trevliga kvarter intill Rosenlundsparken. Bostaden disponerar ett luftigt vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och middagsbord. Vacker fiskbensmönstrad parkett bryter snyggt av mot ljusa väggar. Välutrustat kök med gott om förvaring finner ni i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummet är rofyllt och förlängs av balkong i ett högt och fritt läge. I anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum. Externt källarförråd tillhör bostaden. Här är det lätt att vara spontan då bostaden är i mitten av Södermalm, rikligt utbud av flertalet trevliga kvarterskrogar, mataffärer, caféer och ett fantastiskt shoppingutbud finns runt hörnet! Välkommen till ett hem att trivas i.

Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv

FÖRENINGEN:
Vacker fastighet anno 30-talet. Brf Mallen 1-3 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheterna uppfördes år 1936 och består av 3 flerbostadshus på adresserna Tjustgatan 3, Åsögatan 96 och Åsögatan 98. Föreningen upplåter 96 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Förening är välskött med god ekonomi och låg belåning (5643 lån/kvm) De större renoveringarna är även gjorda. Föreningens medlemmar kan disponera två tvättstugor i källaren. De är båda utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. En mangel finns i en av tvättstugorna. I källaren finns även ett cykelförråd samt ett grovsoprum. För föreningens medlemmar finns även nyttjanderätt till den trevliga, gemensamma innergården.

OMRÅDET:
Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen! Gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. I närområdet finns flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsen tunnelbana 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsögatan 98, Såld i Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad