Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Åsögatan 187

Slutpris: 3 000 000 kr

Åsögatan 187

Ljus och välplanerad sekelskiftesetta med toppläge på Södermalm!

Ljus och välplanerad sekelskiftesetta med toppläge på Södermalm. Bostaden har stora eleganta fönsterpartier med vy mot idyllisk innergård. Genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck. Generös takhöjd om 3 m, bevarade sekelskiftesdetaljer, vackert vitlaserat trägolv. Vardagsrum med sovloft som skapar en rymlig känsla som ger plats för matbord, soffgrupp, hemmakontor och önskvärd inredning. Ypperlig förvaring i form av garderob under loftsäng. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm. Äkta och stabil förening med låg belåning som äger marken. Stilfull fastighet anno 1910 med vackert trapphus, belägen i ett lugnt och tyst område med närhet till grönska.

Absolut toppläge på södermalm. Här bor du ett stenkast från Nytorget i populära SoFo. Bland vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Flertalet restauranger och cafeér i området så som Urban Deli, Nytorget 6, Vina, Bleck, Katarina Ölkafe och Pom & Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk längst Fjällgatan för att njuta av den fantastiska panoramautsikten över Stockholm. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad